top of page

Om
Systemrevisjon

Systemrevisjon AS ble stiftet i høsten 1994 av Sahidur Rahman. Han har 35 års erfaring fra yrket. Vi har i dag ca. 170 kunder fordelt på de fleste virksomhetsområder med hovedvekt på SMB kunder.  Vi ønsker å være den langsiktige partneren som hjelper kundene våre til å utvikle seg og vokse gjennom bred kompetanse, aktiv rådgivning og personlig engasjement.

Vår hovedoppgave som revisor er å vurdere og avgi en uavhengig uttalelse om årsregnskapet er avgitt i samsvar med lov og forskrifter. I tillegg til lang og allsidig erfaring holder vi oss oppdaterte for å utføre våre oppgaver på best mulig måte. Ved revisjon benytter vi revisorforeningens metodikk,  Descartes. Vi benytter i utstrakt grad skybaserte informasjonssystemer i vår revisjon og daglige virke.

 

 

Ta en uforpliktende samtale med oss og vi vil gledelig fortelle deg om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift. Sammen kan vi finne den løsningen som passer ditt selskap best.
 

 

#EDEDED (2).png

Vår Visjon

Å være det mest pålitelige og respekterte revisjonsfirmaet ved å tilby innovative og praktiske løsninger som bidrar til våre kunders suksess.

Untitled design (45)_edited.jpg
bottom of page